sisseldanielsson

Bra sällskap

Kategori: Allmänt

idag har det varit en bra dag. vi två ungefär så gick jag och Manuela ner till slutet av Grafton Street där det ligger ett köpcentrum. St. Stephens Green Mall typ. Där var vi i typ två timmar, men jag hittade bara ett par örhängen. Vi köpte några doftljus tillsammans att ha på rummet också. Vaniljkaka typ, luktade supergott! Efter ett tag gick vi hemåt igen, efter en kort paus på mcdonalds, och lite mathandlande.  När vi kom hem satte jag mig framför datorn och kollade lite. såg då att portugal och sverige skulle spela ikväll. efter lite snokande hittade jag en pub som visar typ tio olika matcher samtidigt, däribland sverige, så dit ville jag gå. men Manuela sov och ingen annan var hemma. då skickade jag till Saga och frågade henne.
 
efter några sms så stack jag ner på stan och mötte upp Saga, hennes pojkvän Oskar och hans jobbarkompis Joel. Vi gick och åt lite mat på ett asiatiskt ställe i Tempel Bar innan vi gick tillbaka in till stan och letade upp puben som skulle visa matchen. efter lite om och men kom vi fram och kollade sista kvarten innan pausen. då gick vi ut för luft, för det fanns ingen inne på puben. absolut noll procent syre och hundra procent värme.
 
Iaf, väl därute hittade vi en spelhall. vinnarlusten satte i och vi spelade på ett fotbollsspel, tjejerna mot killarna. vi vann naturligtvis. hehe. sen åkte killarna lite "motorcykel" innan vi gick tillbaka till puben. Där ser vi resten av den SUGIGA matchen. Sen bara gick vi runt på stan och nu sitter jag här.
 
btw, när jag var ute så kom Landlorden med ett papper till mig, så nu på måndag gäller det att dra my ass to the Local Office. Hoppas att detta gör att jag lättare får jobb. Börjar tycka ännu mer om staden nu när jag har lite att göra och lite kompisar, så vill verkligen stanna här tills maj som jag planerat. men får väl dra ut på stan och fråga  också. fan. vill inte det. jobbigt tkr jag.
 
Imorgon ska jag träffa en annan tjej för fika, och Saga ville följa med! Med två nya kompisar blir det dubbelt så roligt! (Klicheeeeee)
 
Just idag var det roligt att vara här. har längtat tillbaka till Sverige några dagar nu, inte så att jag liksom gråter och mår dåligt, men bara för att jag faktiskt hade något att göra i Sverige och alla mina nära och kära är där. 
Jag skulle inte kalla det för hemlängtan, mer rastlöshet och saknad av vänner.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • Lina H säger:

  Saknar dig<3 kul att höra att du trivs o mår bra :)

  2013-11-16 | 00:16:03
 • Zannis säger:

  Snygga örhängen! :D precis den sortens "hemlängtan" är det jag har :/ så förstår hur du känner dig!

  2013-11-16 | 08:39:32
 • Louise N säger:

  Fina Sissel! Så kul att du bloggar så man får följa ditt äventyr :) förstår att det känns jobbigt till och från - du är tuff som kämpar på! Hejjar på dig! Jätteroligt att du hittat vänner att umgås med och jobb har du snart ska du se :) Allt löser sig alltid! Om du vill prata så är det bara att boka tid för skype-dejt, och om du vill ha svenskt godis så skickas det ner på stört ;) Go lördag på dig :) /en dos pepp och positivitet och kramar från Norge

  2013-11-16 | 12:59:07

Kommentera inlägget här: