sisseldanielsson

Dag på stan

Kategori: Allmänt

Idag mötte jag upp med en väldigt söt tjej, Saga Kyrlund från Norrköping, som har flyttat hit med sin kille för att jobba. Vi träffade tolv vid the Spire och gick genast till Starbucks och satte oss, och vi satt i mer än 4 timmar och bara pratade! det var jättehärligt att prata svenska igen, och vi hade mycket gemensamt. Samtalsämnena varierade mellan skolan, jobb, livet och Irland. Båda tyckte att levnadstandarden här inte gick att jämföra med Sveriges.
 
Sen efter Starbucks hjälpte hon mig att hitta en mobil, så idag har jag äntligen köpt en mobil! Det blev en Samsung Galaxy Pocket NEO, svart/blå. Och tillsammans med ett kontantkort som är påfyllt med 20 euro så kostade hela kalaset 79 euro = 691,29 kronor. Inte illa pinkat i min mening. Sen när jag ska flytta tillbaka till Sverige igen kan jag ju faktiskt bara sälja den för typ 40 euro eller något. Beror på vilket skick den är i såklart, men ni fattar grejen.
 
Efter det gick vi till Lidl, för jag behövde handla lite grejer (GLÖMDE FUCKING MJÖLK) och hon ville se om dom hade kakao och havregryn. Tydligen bakar inte folk på Irland, förutom med bakmix. 
 
Ikväll ska jag ut med en/några rumskompis/rumskompisar till den billigaste puben i Dublin - Daisy's. Allt kostar 2.5 euro där. och även om det smakar skit så är billigt gott. (men dom har har inträde på 5 euro, men det är ju ingenting om man jämför med Arvikas priser)
 
Jag har varit väldig lat med bilder här nu ett tag, men det är endast för att jag inte vill se ut som värsta tönten/turisten och ta kort på allt jag ser. men kanske kan ta kort på lägenheten imorgon när alla har gått till skolan....
 
 

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Va roligt att du börjar få kompisar!!

  Men why u no on skype på kvällarna??????!!!

  Och har du skypat med mamma? Har det funkat?

  Svar: Jag glömmer att logga in på skype när jag väl är inne, och ja, jag har skypat med madre. vi gjorde det i förrförrgår tror jag :)
  Sissel Danielsson

  2013-11-13 | 08:49:31

Kommentera inlägget här: