sisseldanielsson

Hallon

Kategori: Allmänt

Ja, igår träffade jag Saga och en ny tjej, Jennifer från Nyköping. Vi gick till Temple bar och tog en fika på ett jättemysigt ställe, vet inte vad det hette. vi satt väl i några timmar och bara pratade, det var jättetrevligt! Vi bestämde att vi skulle höras av under veckan för en möjlig utgång nästa helg. Skulle vara jättekul att festa lite!
 
Jag har faktiskt inte ätit godis på en vecka! Jo, jag åt en jätteliten brownie när jag fikade med saga i tisdags, men den gills liksom inte. sånt är ju typ okej att äta, fika på starbucks måste man ju ha. men jag har inte köpt något onyttigt i affären, typ choklad, och tagit med hem. jag har istället fått dille på hallon! Inte det billigaste du kan köpa här kanske, men jag vill äta bär för vitaminer och sånt. och dom verkar inte ha frysta hallon heller. så jag unnar mig det istället för godis. bra va?
jag går ju överallt här i stan också och ser redan "skillnad" på mina vader. inte så att dom har blivit mindre, men fastare liksom. så jag ska nog ta en promenad sen. får se hur jag känner.
 
har en jättefinne på the upper lip, och jag vill inte skrämma ihjäl folk med den. så stannar kanske inne idag.
 
 
Min brazilianska rumskamrat hade aldrig sett hallon förut? hon trodde det var minijordgubbar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: