sisseldanielsson

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags träffade jag Saga och Jennifer för en fika på stan. vi tog faktiskt en öl också. (cider för min och sagas skulle)
 
Sen när jag går hem igen, kissnödig som tusan så möter jag mina rumskompisar. då ska dom precis dra till puben. så då följer jag med naturligtvis. var ju redan hyffsat snygg liksom. så efter en snabbis inne på toan så stack vi ner på stan. kom väl hem ungefär runt 3 tror jag. vi hade jättekul, var på en klubb där det var liveband. 
inte riktigt min sorts musik kanske, men sångaren vad snygg och det var ganska billig dricka, så why not?
en får ju ta chansera en får.
 
sen på lördagen så skulle jag och Saga ut med Jennifer och hennes kompis Claudia plus en ny tjej som J pratat med på facebook. först åt vi middag och drack urgoda cocktails. min hette rasberrytini. SVINGOD! omg. den var farlig. och innan 9 kostade dom bara 5 euro. hell yeah!
 
efter middagen gick vi bara en trappa ner och dansade på dansklubben där. drack väl lite tequila också. vi hade också kul! såklart. vi lärde några irländare lite svenska. så om ni hör en irländare ropa "Kiss mejj i arssle" så vet ni att vi varit där..
 
Sen igår så hade Manuela bjudit in sina manliga kompisar. !
 
OH
MY
GOD
 
helt otroligt heta. men dom var ett par så den gick ju inte. guds grymma skämt mot alla kvinnor här i världen. trevliga var dom också. arggh.
 
kände mig dock lite elak, för Andrezzas koreanska kompis var också här, och han är också fin, men han tyckte nog det var lite jobbigt när vi pratade om dom andras utseende när killarna gått. han gick hem typ precis efter. men men. dom andra var alltså modellsnygga. nästan för perfekta. 
 
idag måndag har det inte hänt mkt. varit på penneys. tittar på film. inte hört av ngt jobb. 
äh, jag vet inte. jag ska ner på stan och kolla lite efter jobb imorgon. tror jag. 
 
min energinivå:      

Kommentarer


Kommentera inlägget här: