sisseldanielsson

Inflyttad

Kategori: Allmänt

Nu har jag flyttat in, packat upp och sitter i min säng, as we speak. Jag ska dela rum med en tjej som heter Manuela och som är 29 år. hon är jättesnäll, men språkbarriären är fortfarande stor. hon har bara pratat engelska i tre månader och hon pratar sämst engelska av de tre flickorna, men jag hoppas det blir bättre i framtiden.
 
när hon tar av sig sina tofflor stinker hela rummet av fotsvett
 
Lite dålig planering med dessa flickor. Jag sitter just nu i någon annans sängkläder och det äcklar mig på en nivå som jag inte kan beskriva. ska dock ner på stan för att köpa nya sen och då blir det nog bättre. men jag menar, de kunde ju faktiskt ha bemödat sig med att tvätta dom eller i alla fall ta ut dom ur sängen.  när jag kom för ungefär en timme sen höll de fortfarande på att plocka ut en tjejs grejer ut ur det rummet där jag skulle sova. 
 
men med nya sängkläder kan jag nog tänka mig att bo här ett tag. jag vill dock inte tänka på köket. väldigt få saker här på Irland har samma kvalite som borta i sverige, och det skiter väl jag i egentligen, men jag vill ha städat och rent omkring mig, och speciellt där jag ska göra i ordning min mat. men det är ju så med allt nytt. hur rent det än är på ett hotellrum känner jag mig alltid äcklig när jag rör vid överkastet, eftersom jag vet att det är så många andra som har rört det före mig..
 
Utsikten är helt okej, och idag är luften alldeles friska och krispig liksom, och bara för att det fint väder så blir den finare. Vi bor på 4:e våningen och mitt rum vätter ut mot en busstation. men det är mycket tystare här än på hotellrummet. bara för att göra det till min säng och min halva av rummet så tänker jag nog bädda med kudden åt andra hållet. det drar ganska kallt från fönstret och då har jag hellre fötterna dit, för dom kommer ändå ligga under täcket. 
 
men nu ska vi gå ner på stan! C yaaa! 

Kommentarer

 • Emelie säger:

  Halloj. Jag bor också i Dubblän! Vad snabbt du hittade boende, hoppas du kommer trivas som fisken i vattnet :). Att bo med okända människor må vara jobbigt men hellre det än ensam, brukar jag tänka!

  2013-11-10 | 15:14:07
  Bloggadress: http://fantastiskttrevligt.blogg.se
 • Bäcca :) säger:

  HAHAHA för den överstrukna meningen!!

  2013-11-10 | 23:36:00

Kommentera inlägget här: