sisseldanielsson

Jobbintervju

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktiskt varit på intervju! Jag skrev ju igår att jag skickade iväg massa mail, och idag fick jag ett samtal om ett jobb som typ call center jobbare för HP. jag sökte på norska, för det kan jag ju.
HP får sina arbetare genom CPL typ, och det var där jag var på intervju idag. på ett rekyteringscenter. men jag ska till HP på onsdag klockan 11! och jag är så nervös. det är värsta testerna och så, både muntligt och skriftligt på norska och engelska. omg.
sen ska jag få testa och ta ett samtal och prata med en "kund". usch. sånt tycker jag inte om.
det enda positiva är ju att jag kanske kommer få jobb där och då jobbar jag på samma ställe som Saga :) superkul! eller, inte exakt samma ställe för HP är stort och hon tar ju svenska samtal och jag kommer isåfall ta norska. men man kan ju alltid hoppas! den tjejen som jag pratade med idag på CPL skulle höra av sig imorgon och göra en "intervju" med mig så jag får öva mig lite :) och hon skickade ett mejl med lite frågor som dom kan ställa och lite tips och så. hon var jättesnäll, och sa att om jag inte klarar det på grund av min norska, så kanske dom kan tänka sig och ta mig på den svenska sidan liksom. 
HP ligger inte i Dublin så jag måste gå ner till andra sidan floden och ta en buss ut, tar ungefär 35 enligt den där tjejen, men på hemsidan så stod det att det kommer typ ta en timme. så jag kommer nog ta en buss vid 9 och vara framme där vid 10. hellre vänta en timme istället för att vara för sen, tänker jag.
 
när jag kom ut från intervjun och känner mig allmänt duktig, så tittar jag på mobilen. jag har ett missat samtal! från en irländare! så jag ringer upp och bokar på så vis på mig en annan intervju imorgon vid 3 pm :) detta ligger lite längre ut, men man kan gå på på samma ställe och det tar också typ en timme. så jag tänker ta en buss vid ett och kanske gå runt lite i stan därborta. kanske ta en fika eller sen lunch, för det låg tydligen mitt i stan, vilket inte HP gör, för det är lika stort som en stad. men det måste ju finnas någon cafeteria liksom. va?
 
men fatta vad glad jag är! asså, gud, va skönt! två intervjuer bokade på en dag! 
(kommer dock inte ihåg vad det andra bolaget är för något eller vad jag ska göra där, men man säger ju ja till intervjuer ändå!)
 
synd dock att man måste vara lite finare klädd på jobbintervjuer, så jag måste tyvärr gå ner på stan imorgon och kolla om jag hittar ngt att ha på mig. typ en kavaj eller något. hoppas jag inte måste gå in på Penneys, det är ju det sista stället jag vill gå in på.
 
 
 
he he

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Åh va bra!! Du är så bra :)) kommer gå bäst! Själv sitter jag på tåget mot Stockholm och har börjat resan till Shanghai :))

    2013-11-19 | 06:21:20

Kommentera inlägget här: