sisseldanielsson

Julklappar

Kategori: Allmänt

Idag blev det en tur på stan med Saga. vi skulle handla lite julklappar och jag skulle också lämna CV i en affär där dom säljer massa ljus i väldigt många olika dofter.
dom letade efter någon som kunde jobba under jul så när jag sa att jag skulle hem då blev dom inte så glada. men jag har nu iaf gett dom mitt CV och jag sa att jag kunde jobba när som helst annars.
 
i samma köpcenter som ljusaffären jobbar Louise, tjejen som vi träffade i lördags, så vi hoppade in där och sa hej också. vi ska träffa henne imorgon och ta en fika på kvällen!
 
sen så frågade faktiskt den norska tjejen jag träffade på arbetsintervjun om vi skulle träffas på torsdag och hon tänkte också att dom franska personerna skulle med. superkul! jag längtar faktiskt!
 
jag har bestämt mig för att inte missa något här i dublin, så jag säger ja till absolut alla chanser jag får. jag vill ju liksom uppleva saker och träffa nya människor och än så länge funkar det!
 
på fredag är det hemmafest i lägenheten och det ska troligtvis bli lite folk, så vi ska ta och möblera om lite grann så fler personer får plats. tänkte jag skulle försöka hitta något att ha på mig imorgon.
på lördag blir det också troligtvis fest, nu med Saga och Jennifer och hennes kompisar igen! Vilket liv jag har! eeyh.
 
jag har ännu inte hört något om jobbet på hp så den lågan håller på att slockna. man tycker ju att dom kanske borde ringa eller något så att jag slipper fundera liksom. men nej, keep Sissel waiting.
 
på söndag ska det tydligen vara en svensk julmarknad ute i Monkstown och vi i lägenheten ska dig och kolla, plus att vi ska kanske åka till ikea på lördag. JAG ÄLSKAR IKEA.
 
IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA! IKEA!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: