sisseldanielsson

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Har precis kommit in från en väldigt mysig promenad i Dublin med Rocio, en annan rumskamrat. Hon är 26, från Mexico och har kommit hit för att studera engelska. även om språket mellan oss kanske inte är helt hundra så pratade vi om allt mellan himmel och jord. familjen, flytten, Dublin, Mexico, Sverige, mat, pojkar och massa annat. jag vill inte låta överlägsen, men jag är bättre på engelska än vad hon är, och jag tror inte hon förstod allt jag sa alla gånger, men hon försökte och nu känner jag mig mycket mer välkommen i lägenheten.
 
Den tjejen jag sover med, Manuela, är nog lite trött på att bo med så unga personer. Hon städar och pluggar och även om hon har varit ute och festat med dom andra så verkar hon ibland lite småsur. Jag tvättade ju inatt, och i morse när jag skulle plocka ut tvätten var det några lakan med, och det var fullt på hängstället så jag väntade med att ta ut dom tills dom andra hade tagit sina grejer. sen glömde jag dock bort det. men förut när Manuela kom hem från skolan så ropar hon ut mig till köket och då har tvättmaskinen gått sönder. eller ja. den funkar nu. men förut låg ju lakanen kvar och dom var genomblöta. alltså, det var en vattenpöl under dom. Så tvättmaskinen hade inte tömt ut vattnet, och det kändes som att hon tyckte det var mitt fel. menmen. har hon problem med något jag gör så får hon bara säga till, jag är ju ny här och jag förmodar faktiskt inte att jag kan göra allt rätt nu i början. så jag vill ju att dom ska säga till mig om det är något fel.
 
är supertrött nu, lite piggare efter promenaden, men ändå väldigt trött. jag sov typ ingenting inatt. det blir nog bättre inatt!
 
jag har vant mig vid lukten i lägenheten nu. tack gode gud.

Kommentarer

  • Lina säger:

    Hahaha, dör! Hoppas du har det toppen in your new town och att dom inte är för elaka mot dej ;) lycka till med jobbsökandet 😘

    2013-11-11 | 23:43:57

Kommentera inlägget här: