sisseldanielsson

Lazy Thursday

Kategori: Allmänt

idag har jag absolut ingenting att göra. Andrezza har varit i skolan och kommit hem. Manuela är på väg till skolan. Rocio är i Italien. Jag har varit i lägenheten hela dagen. eller, hela dagen, kl. är bara 13, men ändå. idag vet jag att jag inte kommer gå ut ur lägenheten. dels för att jag inte har någonting jag behöver köpa. sen om jag går ner på stan ändå kommer jag köpa något onödigt och det är ju bara slöseri med pengar och tid. så idag blir det nog lugnt. 
 
plus att det regnar ute.
 
jag har ju äntligen skaffat mig en ny irländsk mobil, och jag skickade som sagt ett meddelande till hyresvärden om pps-number. idag svarade hon och jag kommer få ett papper imorgon. så på måndag eller tisdag så blir det att gå till the local office. 
när jag fikade med Saga så sa hon att den värsta dagen att gå är på måndagar, för då är alla där. du måste vara där minst en timme innan dom öppnar, annars dör du av den långa kön. men om jag inte har något att göra hela helgen så kommer jag nog gå dit på måndag. bara för att göra ngt.
 
jo, just de, på lördag ska jag fika med en annan svensk tjej. hon heter Jennifer och är från nyköping. väldigt vad mkt köping det blir här. det blir nog kul! kanske ska bjuda med Saga också? vi får se hur det blir, plats och dag är bestämt, men inte tid. 
 
känner ni inte att inspirationen flödar?
 
 
fabulous

Kommentarer


Kommentera inlägget här: