sisseldanielsson

Not so happy

Kategori: Allmänt

Ja, intervjun i tisdags blev inte så bra som jag tänkte mig. eller, frågorna och mina svar var bra och jag tyckte om chefen, men det handlade om knacka dörr jobb.
 
*knack knack*
"Hejsan, jag vill bara berätta om det här SUPERDUPERBÄSTA ERBJUDANDET SOM DU BARA INTE FÅR MISSA!"
 
typ så.
 
jag hade tänkt blogga när jag kom hem, men det blev så himla sent och jag var bara trött och hungrig. jag gick väl upp runt 8.30am tror jag, duschade, sminkade mig och klädde på mig inför intervjun. sen hade jag och min "rekryteringtant" bestämt en telefontid där hon skulle ringa och hjälpa mig gå igenom ytterligare lite saker med intervjun. det gick bra, vi var klara runt 12. sen gick jag ner till stan och sprang typ runt på penneys och letade efter lite saker. you have to look smart when you're doing an interview - smart handlar alltså inte om intelligens här, utan att man ska se snygg och professionell ut. så jag tänkte att jag kunde hitta typ en kavaj eller ngt, något snyggt halsband och en väska för mitt cv och ett par ballerinaskor. de skor jag hade med mig räckte inte till för ngn intervju. 
jag hittar ingen kavaj, men allt annat, betalar och springer typ sen till bussen som gick 1pm. tar den, mår illa i en timme, går av i celbridge och har nu en timme på mig att göra ingenting i en liten liten liten liten stad. går in på en pub och byter om lite grann. går runt. går runt lite mer. går in i en affär och köper onödiga saker. går runt mer.
 
till slut går jag och ställer mig utanför kontorsdörren och väntar. då kommer han ut och ska röka, så vi börjar intervjun typ tjugo minuter tidigare.
 
efter intervjun missar jag bussen med sekunder, och nästa buss är väldigt sen så jag får vänta på bussen i ungefär 40 minuter. då är klockan 3.40pm. alltså 15.40. en timmes illamående hem, gå och handla en kavaj och lite mat. voila! en urhungrig, urtrött och utsliten Sissel vandrar ensam vägen hem till lägenheten.
 
igår var det ännu värre. hela dagen gick åt till intervjun. 
vakna: 6.30am - äta, sminka sig, fixa håret och klä på sig.
gå ut till bussen 8am. åka den ner till en annan buss. vänta 30 minuter.
gå på bussen ut till hp 9am.
komma fram 10am.
intervju 11am.
orkar inte ens prata om den, orkar bara säga att vissa grejer gick bra, och hade den varit för en svenska plats hade jag nog varit ganska säker på att jag skulle få den. det föll på norskan helt enkelt. "dom sökte någon som pratar HUNDRAPROCENT norska. och det gör inte du."
intervjun klar 2.10pm. hinner ej med bussen utan måste vänta en timme till 3.15pm.
kommer till den andra bussen runt 4.30pm. tar den sista bussen hem och är inte hemma förrän runt 5pm.
då har jag inte ätit på VÄLDIGT många timmar. trött som fan. lite ledsen. skypar lite grann. orkar inte laga mat. äter smörgås. 
 
(någon timme efter smörgåsarna så började Manuela och Andrezza laga mat och det gjorde mig så hungrig att jag kokade lite mackaroner med färdig-tomatsås. gjorde alldeles för mycket och var så lat att jag åt ur kastrullen. här sparar man så mycket disk man bara kan)
 
 
 
 
såhär kände jag mig före. nervös, glad, uppspelt.
 
det här hade jag på mig. dålig bild, men jag hade ingen energi att ta några fler. en svart kavaj med skinnärmar (9euro), en typ, genomskinlig omlottop (9euro) och ett svart linne under det (2.40 euro). ballerinaskorna är/var svarta med typ en rosett längst fram (5 euro). mina vanliga jeans. köpte en väska också, tror den kostde runt 12? 13? inte så farlig. köpte också ett halsband och ett set med örhängen, men det blev att jag inte använde det.
 
 
 
 
 
 
 
såhär kände jag mig efteråt. ja, bilderna talar väl för sig självt. jag bara satt igår tills det var dags att gå och lägga sig. är fortfarande mör idag.
 
kanske jag och Saga skulle ut till en strand idag, får se hur det blir! det är stablit väder iaf.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: