sisseldanielsson

Nyvaken

Kategori: Allmänt

Dåså, första natten i lägenheten avklarad. den är nästan äckligare idag. innan jag gjorde frukost var jag tvungen att sopa lite bara för att orka äta. smuts äcklar mig och då mår jag illa, för jag tror att min mat är smutsig också.
tvättade lite inatt, för det är billigare att tvätta på natten. men tvättmaskinen har tydligen inte någon centrifug knapp, så allt var superblött förut. och jag körde min älskade tygväska från penneys i för varmt vatten, så den krympte. vad synd att jag faktiskt ska på penneys idag och kan köpa en ny.
 
Manuela, min roomie, blåser håret och snart ska hon börja plugga. Jag har duschat, ätit frukost och har nu ingenting att göra. Internet is your friend. 
 
Senare ska jag och Manuela ner på stan, hon ska visa mig hur man betalar vår hyra på The Post Office. Vi betalar 60 euro var varje vecka, och varje måndag så går en av oss ner och skickar iväg pengarna. efter det drar hon till skolan och jag drar till penneys. ska köpa lite mat på vägen hem också. det jag köpte igår av inte ens hälften av det jag hade på inköptlistan. Men det blir ofta så när man är i en ny butik, man får panik av alla människor och glömmer bort. 
 
Jag ska också köpa en mobil idag. måste måste måste. 
 
duschen var äcklig! kallt och eländigt.
take me home to my hometown Glava, where it's not so dirty and the rooms aren't filthy. Oh, won't you please take me hoOOooOOOooome. 
 
nej dah, skojjar bara. jag kommer vänja mig vid det. men det är så fuktigt och kallt, nästan som att bo i ett stort tält. ja, men precis så är det! fukten bara hänger i luften, det är lortigt och man vill bara åka till ett ställe som inte är så fuktigt.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: