sisseldanielsson

ojojojojojojojojojojojojojo

Kategori: Allmänt

Vilken dag!
 
Igår 4/10 så gick jag aldrig och la mig då jag tänkte att jag då somnar på flygplanet så slipper jag ren och skär panik under flygningen. 05.00 åker jag och pappa ifrån mitt kära glava och alla som jag håller kärt och emot mitt ännu okända äventyr. Fast runt sju på morgonen, typ när vi var framme vid gardermoen, så nickar jag till och somnar lite då och då. 
 
När jag och pappa väl kommer in på Gardermoen och har checkat in väskan är jag inte så jäkla kaxig längre. Jag kände mig som en två-åring som tappat bort mamma på Ica.  Jag orkar inte äta ngt men tvingar i mig en överklass smothie tillsammans med pappa. Jag kan inte hålla tårarna borta och sitter där och gråter som ett våp. Dels för att jag är helt kaputt galet rädd för att flyga och dels för att jag faktiskt skulle vara helt ensam från och med säkerhetskontrollen. 
 
Jag och pappa säger hejdå, mina tåtar sprutar åt alla håll och jag går in i kön till säkerhetskontrollen. Självklart fel kö så nön pöjk får säga till mig. Jag kommer igenom gallant och hamnar till slut vid gaten. 58A. Längst bort.
Efter ett tag ringer pappa och då börjat vattenfallen rinna igen.
 
JAg kommer på planet, får byta plats med en jättesnäll tant, jag somar och sover mest borta hela flygningen.Just nu ligger jag på hotellrummet och är svintrött, så ni får höra om lägenheten och det imorgon då jag inte är lika trött. jag somnar allvarligt just nu när jag sover.
Godnatt allihop!
 
Haha, jag tror jag tar och fortsätter mitt inlägg. Jag var väldigt trött där. Jag somnade flera gånger och vaknade av en rad av R på min skärm. Men skämt åsido. Hotellet jag bor på nu är lite konstigt, det finns ingen receptionsdisk så väldigt svårt att fråga saker. Som sagt, jag somnade nu och när jag vaknade hade jag glömt bort vilket tid frukosten var. Och dom hade inte ens visat mig var duschen låg. Men efter lite late night detective work så fick jag fram min svar. Och rummet är helt okej. Väldigt litet, men det är ju bara ett rum för en liksom :)
 
Lägenheten var det också ja. Ja, jag hade nog kunnat bott där, men just idag hade dom inte kunnat städa för att dom var bakfulla, och det bryr jag mig inte om egentligen, men man ser ju liksom om det bara är stökigt eller om det är sunkigt också. Sen skulle jag också få sova i soffan några dagar när tjejen som jag hyr sängen av kommer tillbaka några dagar åt gången.
Tjejerna var trevliga, men inte riktigt den sortens folk som jag skulle välja att hänga med egentligen. Nu ska man ju inte vara fördomsfull eller ngt, jag lovar att om jag får sängen så skulle vi bli bra kompisar. Och det är inte så att det är ngt fel på dom, absolut inte. Men vi skulle aldrig hänga i samma kretsar annars liksom.
 
Nej, just nu har jag hemlängtan bara. Vill inte hem, men vill att alla andra ska vara här. Men jag vet att det kommer bli bättre. Har bara lite panik över lägenheten också. Eftersom den var mitt enda val så får man vara kräsen alltså... Jaja, allt blir bättre imorgon :) Nu ska jag nog dusha och sen sussa. Godnatt!
 
Dublin. Hell yeah!
 
 
 
My first meal in Ireland. Mozzarella and tomato ciabatta. Då satt jag där som ett fån och försökte hitta vart jag skulle ..
 
 
Det här är rummet jag har. Mysigt och litet, men jag hade nog önskat att ha mig min egen toalett och egen dusch - menmen, vem har sagt nej till att duscha med tio andra personer?
 
 
En trött tjej. Min plan för kvällen är att ta en dusch och därmed väcka hela huset, sedan ät lite godis,
gråta, godis, gråta, godis osv. Medans jag gör det sistnämnda kommer jag kolla lite på Bob's Burger's. Bästa.
 

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Duktig du är! Detta har ju gått galant hittills, du har flygit, hittat till hotellet, hittat lägenheten du skulle titta på, hittat ngt att äta, hittat GODIS osv osv! Jag är stolt över dig och jag vet att du kommer klara detta mer än utmärkt! Ge det lite tid bara, så vänjer du dig :) <333333

    2013-11-06 | 09:22:55

Kommentera inlägget här: