sisseldanielsson

Beyonce

Kategori: Allmänt

Jag tycker verkligen om Beyonce och hennes verk. men.
(det här är inte rumba)
 
hennes nya låt "Pretty Hurts", är en av mina favoriter just nu. jag blir dock lite irriterad av hennes music video och låten. asså, låten är ju spot on och helt perfekt, dont get me wrong. men jag blir bara lite irriterad att den sjungs av beyonce. eller. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min irritation.
 
Beyonce är för mig den vackraste människan i världen. hon har snygg kropp, fint leende och är generös och snäll mot andra m.m (yes, jag beskrev just Beyonce som snövit, typ) perfekt är ett starkt ord, men på gränsen är hon iaf.
och hon har ju liksom alltid varit för kvinnorättigheter och om att vi tjejer måste ta för oss i världen. var stolt över dig själv och andra kommer märka det också, och allt det där. det är ju den Beyonce vi är vana vid att se. head held up high liksom.
 
och så kommer hon ut med en sån låt. Pretty hurts. där musikvideon handlar om att hon är med i en skönhetstävling och inte vinner. och mår superdåligt över sin kropp och allt det där. hon typ tränar, spyr upp mat, "torterar" sig själv för att vinna. och så vinner hon inte. sen på slutet ser man ett klipp från när hon var liten och vann en skönhetstävlig.
 
GREJEN MED HELA IRRITATIONEN ÄR NOG
 
OM BEYONCE GÅR RUNT I EN MUSIKVIDEO OCH VISAR MISSNÖJE MED SIG SJÄLV OCH SIN KROPP. HUR SKA VI VANLIGA, DÖDLIGA KÄNNA DÅ? när HON inte är nöjd, med den kroppen hon har och allt hon har i livet. hur kan hon sen stå och sjunga om låtar som handlar om att älska sig självt och allt det där?
 
asså, jag vet inte om jag får fram hur jag känner riktigt här. jag FATTAR att alla, även beyonce, har komplex. varje jävla människa i världen har komplex. och det är inte jag hackar ner på. men det är inte det dom visar i musik videon. den videon skickar inte bra budskap till någon. det är ingen som sitter och tittar på den där videon och känner sig bra med sig självt.
 
om inte Beyonce räcker till, hur ska någon göra det?
 
jag vet inte om jag förklarar mig bra nog här nu. men jag hoppas ni förstår. det blir så dubbelmening med allt liksom. predika inte om att tjejer har det svårt, när du hjälper till att ha kvar den imagen.

Kommentarer

  • Simone säger:

    Men Beyoncé är ju inte allvarlig, she's trying to make a point....? STOPID

    2014-02-09 | 12:48:02

Kommentera inlägget här: