sisseldanielsson

Birthday

Kategori: Allmänt

30 januari fyllde jag 21! det firades med restaurang på torsdagen och pub på lördagen. jag hade SUPERKUL OCH ÄR SUPERDUPERNÖJD! TACK alla inblandade
 
i söndags så kom Sanna och hennes kille Markus hit till Dubiln för att hälsa på. vi tre plus Saga gick runt på stan lite grann på dagen (efter en bakfull morgon för mig) och shoppade lite. vi var typ nästan bara inne på Penneys för alla var så trötta. jag köpte en ny jacka bland annat.
efter det gick jag, Sanna och Markus till samma ställe som jag ätit på på torsdagen, det är verkligen supergod mat där. stället i sig kanske är lite daterat, men whatever. 
när middagen var över gick vi hem till mej och jag fick lite presenter som sanna hade med sig!
jag fick pengar och presentkort, hudvårdssaker och sist men inte minst: en systemkamera! jag blev superglad för ALLTIHOP! (pengarna jag fick gick till en kameraväska, btw. perfa alltså)
 
TACK SÅ MYCKET ALLIHOPA FÖR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG OCH DOM FINA PRESENTERNA! 
 
idag och imorgon är jag ledig för att vara med sanna och markus. idag drog vi ut till klipporna i howth, och jag kan bara säga: vi hade jävligt tur med vädret.
 
jag låter bilderna tala för sig självt, superdupertrötta Sissel måste vila sig innan det blir pub ikväll. jag tog typ hundra bilder därborta, så kan inte lägga upp alla. men här är dom bästa! Hade!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(jag tog alla dessa bilder med min mobil kamera, vågade inte dra med kameran ut dit utan en riktigt väska, som jag köpte när vi kom tillbaka. men jag har tänkt dra ut tillbaka hit ensam någon gång och bara ta MASSA bilder. det är såååå himla fint!)

Kommentarer

  • Klara säger:

    Åh, woop! Älskar Howth! Fast inte att man inte kan ta sig hela vägen fram till fyren...

    (Psst! Jag brukar ha en mössa som kameraväska...)

    2014-02-06 | 21:37:26

Kommentera inlägget här: