sisseldanielsson

IKEA with the gang

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag, Saga, Jonas, Robin och Oscar ut till IKEA för att handla lite. Jonas har precis flyttat till en ny lägenhet och behövde lite saker. Robin likaså. Jag, Saga och Oscar följde bara med - vem vill inte åka till IKEA liksom?
 
Jag kan ju inte köpa så mycket eftersom det mesta ej får plats i en resväska. men det är såååå mycket fint! nästa gång jag är hemma blir det en tur dit. kanske för att köpa, men också för att kolla vad det är för skillnad mellan irlands och sveriges ikea. finns allt hemma i sverige som finns här? om inte, då får jag ju köpa med det. jag älskar ikea.
 
För mig blev det inte så mycket först, en stekpanna och en mugg. stekpannan för att den var superbillig (1.75) och muggen för att den var stor. här har vi inga stora muggar. och nej, jag ska inte ta med den till sverige. så fin var den inte.
 
men i bistron - då ni, då jävlar. där slår jag till. kakor, daim, ost och lite grejer till en jobbarkompis. OCH räkor och kräftor! jag har varit sååååå sugen på det ett tag, så varför inte? så imorgon blir det kräftor, orkar nog inte vänta med räkorna ... heheh
 
vet inte riktigt vad det blir ikväll. har inga planer, kanske ut med rumskompisarna. just nu ser det inte så ljust ut, för jag har världens huvudvärk. asså, nästan mot hållet migrän.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: