sisseldanielsson

Hosta utan centrifug

Kategori: Allmänt

asså. just nu, den här veckan har jag fått världens hosta. 
 
jag låter som en manlig kedjerökare i 50-årsåldern ungefär. och som en bulldog när jag hostar. 
 
kunderna som ringer till jobbet måste ju tro att jag jobbar dubbelt som telefonist på en telefonsexlinje. fin kombination ändå. 
 
men som tur är tror jag att det är på väg att gå över nu. idag känns det lite bättre och snuvan kom idag. och säger man inte att en sjukdom går mot bättringsvägen ju blötare den blir? (utesluter diarré just i det här fallet)
 
för det började med torrhosta och idag har jag svalt oansenligt stora slemklumpar, så får ta det som ett gott tecken.
 
underbart att det är fredag imorgon iallafall. kan ej beskriva med ord hur skönt det kommer vara att sova ut på morgonen.
 
ja just det, tvättmaskinen verkar ha ngt emot mig. igår var jag tvungen att tvätta igen och när andrezza sa att den funkat felfritt för henne så chansade jag. men imorse var mina kläder drypande våta, så jag fick komma på en outfit med tre linnen och ett par thights. blev typ ngn kjol+topp liknande grej. yes.
 
såg ju inte så fel ut för världen, men med vetskapen om hur jag satt ihop outfitten och att det inte såg helt hundra ut när jag gick (kjolen ville nämligen klättra upp till nordligare grader) så var jag inte helt bekväm idag. har spenderat kvällen med att torka ett par thights med hårfönen. 
 
man får ju inte ha thights egentligen, men hade det förra fredagen. och det tyget dom är i är lättast att torka. så det fick bli dom. 
 
måste verkligen gå till penneys och handla lite kläder imorgon. kanske ska investera i mer än ett par jeans?

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Hahaha detta med diarrén var kul!!

    2014-01-10 | 10:34:53

Kommentera inlägget här: