sisseldanielsson

Pheonix Park

Kategori: Allmänt

Idag har jag, Manuela, Rocio och Brenda varit i Pheonix Park och frusit. När vi åkte dit var det ganska fint väder med sol och så, men stunden vi satte fötterna innanför parkens gränsen så började det blåsa storm typ.
 
ISKALLA VINDAR SOM GICK RAKT IN I SJÄLEN PÅ EN
 
Men vi gick runt där i två timmar ungefär, och vi såg nog inte ens hälften av parken. den är hur stor som helst. idrottsplaner, hästanläggningar, ett zoo och slätter med gångbanor. vi såg skitmånga som tränade eller lekte med hunden. när det är sommar och fint väder är det nog jättehärligt att ligga där hela dagen. men vi gick bara runt och kollade, Manuela letade efter rådjur och vi andra bara tog kort och pratade. Det är en helt underbart fin park, om ni är i Dublin ngn gång så ta er tid att åka dit, det är verkligen jättefint.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade trädet från Lejonkungen. Ni vet, det där trädet Simba hänger på medan hjorden av gnuer springer under honom. Det är också det där trädet där Mofasa dör. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På väg tillbaka till spårvagnen som skulle ta oss hem. det blåste, som sagt, och det var kallt. det är därför jag är helt röd i ansiktet. jepp. kallt är nog en underdrift.
Rocio och Brenda. Brenda är en kompis till Rocio som också kommer från Mexico. dom kommer till och med från samma stad men kände inte varann innan Dublin. Supermysig tjej, den där Brenda. Hennes glasögon har gått sönder, så dom är tejpade lite här och där och hänger hur snett som helst, haha. det hade vi roligt av hela dagen.
Sista bilden jag tog innan jag gav upp och höll mina ispinnar till fingrar innanför jackfickorna.
 
Den här veckan som kommer så börjar jag tio. hur skönt är inte det? kanske inte så jäkla kul att komma hem vid halv nio varje dag, men jag är ju ganska van vid konstiga arbetstider sen hotellet, så det gör mig faktiskt inte så mkt. så jag kommer ha sovmorgon typ varje dag den här veckan! 
 
till torsdagen fyller jag ju år, då ska kanske Rocio laga quesedillas (?) på lördag blir det ut med massa kompisar.
 
den här veckan ser jag fram emot. Ha det gött!

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Åh det såg fint ut!! Längtar så mkt till nästa söööööndag jag! :)))))

    2014-01-26 | 21:47:49
  • Zanna säger:

    När jag och Klara komma så får vi åka dit!! :D

    2014-01-26 | 23:24:41

Kommentera inlägget här: