sisseldanielsson

Inte ett moln så långt ögat når

Kategori: Allmänt

Gud, vilken underbar dag det är här i Dublin. Solen skiner och inte ett moln på himlen. Undrar vad jag ska hitta på idag?
 
äntligen hemma igen, efter tio dagar i Sverige.
 
flygturen hem gick bra, det var jättelite folk på flyget så man kunde typ välja vilket säte som helst. jag somnade direkt och snarkade, men jag tror ingen hörde mig över motorerna på planet. jag vaknade ungefär en halvtimme innan vi landade. landningen var ganska skakig, luftgropar och ryckningar hit och dit. men ingen annan brydde sig, så skitsamma. man är ju ändå på väg ner, eller hur?
 
jag tar alltid buss till flygplatsen men alltid taxi hem. det är en lyx jag unnar mig för jag är alltid så himla trött när jag landar. vem är inte det, liksom? och orka dra väskan fucking halvägs över Irland för att komma hem efter bussen.
 
när jag kom hem så gick jag direkt och handlade, för jag visste, att om jag la mig ner så skulle jag somna. och jag hade ganska rätt, för efter att jag handlat och bäddat rent i sängen så somnade jag på fläcken. när jag vaknade efter två timmar tänkte jag "nu Sissel, måste du gå upp och göra något"
 
då la jag mig ner och sov två timmar till.
 
jag brukar ju alltid vara vaken natten innan jag flyger, på grund av flygrädsla vill jag kunna somna på planet. men jag sov faktiskt nu. så förstår inte varför jag var så trött. kanske för att jag flängt runt i Värmland som en hora på löningshelgen:
 
Torsdag - hämtat av mamma, simone och sanna på gardermoen
Fredag - kort till nytt pass och hälsa på kompisar
Lördag - födelsedagsfirande och utgång med dom bästa
Söndag - ångest, huvudvärk och spya
Måndag - byte av p-stav och fika med kompis
Tisdag - polisen, möte på gamla jobbet och fika med kompis
Onsdag - hårklippning
Torsdag - fika med kompis
Fredag - ingenting, faktiskt en dag ledigt
Lördag - fika med kompis, loppis i Challa och flyttningshjälp
Söndag - iväg hem till dublin. 
 
 
 
så, det blev inte så mycket semester trots allt. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: