sisseldanielsson

Templeouge

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en superhärlig dag med Jennifer och hennes två tjejer som hon är au pair för. Solen sken och det var inte ett moln på himlen, så vi var ute mest hela dagen. Vi hämtade den äldsta tjejen vid skolan, sen gick vi till en park och solade (tjejerna lekte), vi matade ankor och sen gick vi hem efter några timmar. När jag kom hem så var jag så himla trött, så jag somnade vid nio ungefär och vaknade inte förrän imorse vid sex typ. jag har sovit hela natten! jag vaknade inte ens när Manuela kom hem inatt. 
 
jag gick dock inte upp vid sex, utan jag gick på toa och sen la jag mig igen och somnade om. jag vaknade vid åtta igen när Manuela gick upp. och här blir det konstigt. asså. 
 
när man är ledig hela dagen då kan man ju göra vad man vill liksom. ligg i sängen om du vill eller så går man upp. 
 
för mig finns det liksom ingen mitt emellan. har du gått upp och duschat och ätit frukost då är du uppe. då ska man göra saker liksom. eller så ligger man kvar i sängen med pyjamasen och har datorn eller vad som helst.
 
manuela dock, hon gick upp vid åtta, duschade, åt frukost. och sen kom hon tillbaka in vid typ halv tio och la sig igen. och hon sover fortfarande? vafan, klockan är halv tolv. 
 
ASSÅ JAG BLIR SÅ IRRITERAD PÅ DEN MÄNNISKAN JAG FÖRSTÅR INTE HUR HON TÄNKER HON BARA SNARKAR ÄCKELKÄRRINGEN
 

vid ett ungefär kommer Rocio hem och då ska vi dra till Malahide till ett slott där. det skulle egentligen vara fint väder idag med, men det verkar inte så. det regnar dock inte..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: