sisseldanielsson

Hejsan Hoppsan Lillebror

Kategori: Allmänt

 Asså, jag har verkligen inte haft NÅGON tid att skriva här, ber om ursäkt där. (till alla mina läsare)
 
Jag har börjat på nya jobbet den här veckan och det har varit MYCKET information att ta in. första dagen så var det typ hej och välkommen, info om företaget och regler och sånt. skrev på kontraktet där.
andra dagen var det massa information om typ vad vi skulle göra och chefer och sånt där. tredje dagen var det bara massa tekniska saker. inte saker som man kanske tycker är svårt, men typ filformat och disk cleaner och sånna där enkla saker som man bara måste komma ihåg.
det där med disc cleaner, det är ju en sorts rensning på datorn som tar bort alla onödiga filer som du inte använder och som bara tar plats. alla andra typ nickade igenkännande men det enda jag kunde tänka på resten av DAGEN var att jag skulle rusa hem och göra det på min dator. haha.
torsdag var det mer information om typ telefonen och lite sånna grejer. igår fick jag äntligen gå till mitt desk.
 
grejen är att jag inte ska "go live" förrän om typ en vecka, så jag är inte nära på att vara färdigutbildad än. men jag är skitnervös. fick en lugna dag igår, bara lyssna på en kille när han tog samtal, men ändå. jag satt som på nålar och tänkte hela tiden "HUR FAN SKA JAG ÖVERLEVA DET HÄR?!" speciellt när han började mockla med någon skrivare i tjotahejti. då ville jag bara gråta. för jag KAN INTE. jag vill kunna, men jag känner mig så otillräcklig.
 
men jag vet också att om två månader kommer jag tycka att min nervositet i börjar var helt onödig. så därför skulle jag vilja spola fram två månader.
 
mitt desk är tydligen en av dom lugna. igår hade dom något stort problem så dom hade ännu mer att göra än vanligt, men jag tyckte det var jättelugnt. (vet inte riktigt hur mycket jag får skriva här på bloggen, så jag är försiktig med mina ord..) men det känns bra att komma till en lugn disk iaf!
 
det är inte så att jag vill liksom sova på jobbet, men det känns ändå bra att det kommer bli en mjukstart liksom... om ni förstår vad jag menar...
 
nu är det lördag och jag har SOVIT! har ju fått gått upp innan tidens början varje morgon och har varit som en zombie hela veckan. och jag har DUSCHAT! eftersom vi inte har varmvatten på kvällen har jag fått duscha kallt, för jag hatar att duscha på morgonen. så nu är jag människa igen! 
lite halvt ändå för jag tror att jag börjar bli sjuk. näsan kliar och jag har en liten hosta på gång. that's life, sörrni.
 

C yaaa, wouldn't wanna be ya!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: