sisseldanielsson

Svensk julmarknad

Kategori: Allmänt

I söndags så var ju jag och Saga på en svensk julmarknad också! det var inte så stort som vi trodde och det var jättesvårt att hitta dit! bussen var ju lätt, men vi gick iaf 45 minuter innan vi hittade rätt ställe.
 
dom hade ett luciatåg och jag måste tyvär säga att det var typ det sämsta jag någonsin sett. jag bryr mig inte om tjejerna kan sjunga eller om det är barn som inte fokuserar med, det är liksom så det är och det är bara gulligt typ. men det här hade inte struktur överhuvudtaget. dom har ingen musik så dom sjöng a capella. och det hade dom INTE tränat för. så sången var ju lite sådär.
 
men det värsta var att lucian var typ sjuk och hostade hela tiden. till slut började hon gråta. och det värsta var att ingen gjorde något åt det. asså, om lucian börjar gråta så tar man ju ner henne från scenen. så vi gick efter typ tio minuter. vi tyckte så synd om tjejerna som var med, för det var absolut inte deras fel! det hade bara behövts en stark hand som hade styrt upp det hela och kanske övat lite mer med dom. för detta var hemskt. usch, mår dåligt när jag tänker på det.
 
själva julmarknaden var inte så stor, som sagt. jag och saga gick runt och kollade i typ tio minuter, om ens det, och det var liksom allt. vi tog en varsin korv med bröd och jag köpte chokladbollar. det var massa svenska familjer där och det var trevligt att prata lite svenska med andra folk, men det blev ändå inte riktigt som vi hade trott. men det var trevligt, och jag uppskattar verkligen människorna som ställde upp och sålde saker och dom som hade fixat hela grejen. det är inte bara bara!
 
 
 
 
Saga, visst är hon söt?! Här går vi runt i lilla staden Monkstown och letar efter marknaden.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: