sisseldanielsson

Dicey's Garden

Kategori: Allmänt

Omg, vi var ute igår. VILKET FUCKING STÄLLE! DET HADE ALLT MAN VILL HA!
KILLAR (SOM DANSAR OCH PRATAR) BRA MUSIK OCH BRA DRICKA (REKORDERLIG faktiskt).
 
jag är så excited över detta. när och om mina svenska kompisar kommer över någon gång så ska jag absolut ta med dom dit. dansa häcken av oss. dom som varit på X:et i Göteborg - ungefär lika. mycket större dock.
 
igår blev det inte så mycket dansa. jag var faktiskt svintrött redan innan vi begav oss. och jag drack bara två rekorderlig. stora flaskor dock, men det är ju ingenting som rår på stora starka Sissel. och om jag ska dansa måste jag vara med någon jag känner eller så ska jag vara lite påverkad. yes, you may have seen my moves and wonder why I hide them from the rest of the world, but they are only for you guys. and drunk people.
 
sen har jag fått ett stort problem. jag har alltid haft svårt för att prata med killar, och det blir inte bättre när det är hög musik och jag måste skrika till dom. asså, om dom frågar mig något så kan jag ju svara, men jag kan inte hålla uppe en konversation. känner mig som världens tönt där alltså. men det största problemet här är att ingen tror att jag är svensk, eller så blir de väldigt, väldigt överaskade. sen hör dom inte mitt namn. jag har ett ganska ovanligt namn även för sverige, so when you go beyond the borders, nobody understands your name.
till slut sa jag att jag hette sophie.
 
jag och Rocio var trötta vid halv tre, så då gick vi hem, men Manuela stannade till stängningsdags med några andra kompisar. hon kom inte hem förrän fem imorse. 
 
men det var roligt och jag vill absolut gå dit igen. inträde - 5 euro. alla drinkar - 2.5 euro. 
först fattade jag inte hur det kunde gå runt, men när jag såg storleken och populariteten på stället så förstod jag.
 
ni ska få lite bilder på oss igår så fort Rocio kommer hem, det är hon som tog dom.
 
btw. skickade till min landlord (lady) idag och frågade om hon kunde fixa något bevis på att jag bor här. behöver det för att få ett PPS number och det behöver jag för att få jobba. she hasn't replied yet. We'll see how it goes.

Kommentarer

 • Klara säger:

  Jag kommer! Du vet ju hur mycket jag älskar att dansa. ....................

  2013-11-13 | 15:35:14
  Bloggadress: http://brim.blogg.se/
 • Zanna säger:

  "Till slut sade jag att jag hette Sophie" hahahahahaha skratta här i min ensamhet så jag grina! Rolig du :) klart vi kommer över :D

  2013-11-13 | 22:50:59

Kommentera inlägget här: