sisseldanielsson

Down in the city

Kategori: Allmänt

Well, idag har jag varit nere på stan redan. Jag tänkte jag skyndar mig idag innan lunchrusningen börjar, så jag gick ner runt 10 tror jag. Kom tillbaka efter lite shopping på Penney's och Tesco. På Penney's köpte jag ett par thights, en stor, stickad tröja och ett par skor. Det var verkligen välbehövligt med nya skor då mina gamla faller sönder så fort jag går tio steg i dom. Det var inga vackra skor egentligen, jag prövade dom inte ens. såg ut som svarta converse med fodring. men för 11 euro kan jag nog stå ut med lite halvfula skor. eller inte ens halfula, bara vanliga.
 
Det var inne på Tescos som jag fann den där ljuvliga choklade, så jag köpte faktiskt tre (!) paket... Jag har inte tänkt gå ut mer idag, om jag inte får svar från någon mer lägenhet, och då behöver jag all proviant jag kan få. Dock köpte jag ett lass med clementiner och apelsinjuice också. Så fort jag ser apelsinjuice i affären skriker min kropp efter det. Kanske är för att jag inte ätit färska grönsaker sen jesus föddes. Här på Irland tror jag inte dom vet vad sallad är. Så då dricker jag apelsinjuice för att få i mig lite vitaminer ändå.
 
Skickade till en av tjejerna som bor i den lägenheten jag var och kollade på i onsdags och frågade om hon ville med ner på stan och köpa mobil imorgon. får se om jag får svar. allihopa var väldigt trevliga och även om språket inte var helt hundra mellan oss så kändes det som att det funkade ändå!
 
Det finns en sida på facebook som heter SVENSKAR I DUBLIN. Jag skrev lite där och frågade om det fanns någon som ville umgås lite grann, och sim sala bim - jag ska ut och dricka öl på lördag med några svenska tjejer. Vet inte varför, men jag är både nervös och uppspelt. Det kommer bli jättekul att prata svenska med någon igen, och få fråga lite frågor om saker och ting. Men ändå lite nervös över hur dom kommer se mig. Vad jag ska ha på mig är nog den största frågan... Jag vill absolut inte klä upp mig för mycket, det skulle bli awkward. sen vill jag inte klä mig för bonnigt heller - alla här i storstan klär sig som beyoncé, typ. Jag kanske endast sola mig i deras glans när dom går förbi.
 
Nu ska jag kolla på film och äta choklad - hehe. Lägga mig under täcket och värma upp mig lite grann. Det är svinvarmt när du väl går på stan och när jag kommer tillbaka till mitt rum är det första jag gör ta av mig jackan, skorna och tröjan i svindlande fart. kanske ibland byxorna. och så ligger jag och flåsar där till kylan kommer tillbaka, då huttrar jag istället. vilket väder, jo jag tackar, jag.

Kommentarer

  • Din tokiga kusin :)) säger:

    Så jädra kul att läsa om vad du gör :) Du är så modig! Jag vågar mig knappt utanför rondellerna här ja ;) Styggt nära iaf :)

    2013-11-08 | 13:03:44
  • Sanna säger:

    Hit the town! :)

    2013-11-08 | 14:23:28

Kommentera inlägget här: