sisseldanielsson

Howth

Kategori: Allmänt

Idag var jag och mina rumskompisar ute på lite äventyr. vid halv två frågar Andrezza mig och Manuela om vi vill följa med till en strand 30 från stan och kolla lite. Visst säger vi. (Jag täckte finnen så gott det gick kan jag säga)
Vi kom inte alls dit vi ville. det funkar nämligen inte att gå på fel tåg. 
men vi kom fram till en liten stad vid havet som hette Howth. söta små hus och fiskebåtar med fiskare som rensade och sålde fisk. vi såg till och med sälar! jag försökte ta lite kort men de blev inte så jättebra eftersom mörkret föll väldigt snabbt därute. vi kom liksom inte ut dit förrän vid typ 5. sen tog vi tåget tillbaka och nu sitter jag här och har precis sagt hejdå till mamma i Skype.
 
Imorgon är det dags för mig att gå till the Local Office för mitt PPS-number. och kanske lite julklappsjakt också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Manuela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skulle faktiskt vilja åka dit någon dag då man har lite ljusa timmar också. vi får väl se!
 
Jag måste berätta en annan sak också! vårat bord är väldigt slitet och rangligt för att så många människor har använt det. det är kladd och allt på, därbland en sexa. ser den varje gång jag äter, tänker inte mer på det. men så imorse när jag duschade så stod jag och tänkte på jobb och lite sånna saker när jag får syn på ett hårstrå på vägen som ligger EXAKT som sexan på bordet. alltså. kusligt likt. först tänker jag inte på det utan tar duschmunstycket och spolar ner äcklet. men sen får jag som bara en knäpp. jag ska söka minst (!) sex jobb idag. så ut ur duschen och på med datorn typ. sen glömde jag bort hur många jag sökte under tiden, så jag sökte tills jag hade fått sex "tack för din ansökan" - mejl. sen kändes det jävligt bra! får väl se om jag får några mejl tillbaka imorgon...

Kommentarer

  • Klara säger:

    Älskar Howth!
    Lycka till med jobben!

    2013-11-18 | 15:26:24

Kommentera inlägget här: