sisseldanielsson

Hungrig

Kategori: Allmänt

Gud, jag var så hungrig igår! snudd på medvetslöshet alltså. Under natten innan jag åkte så åt jag typ inget, lite choklad, för jag var så spänd på allt. Sen tänkte jag äta frukost med pappa på Gardermoen men att äta med gråten i halsen funkar inte så bra. Så där tvingade jag i mig en smothie, som sagt.
När jag kommer ner till Irland är jag inte hungrig alls pågrung av allt ståhej, adrenalinet flödar och mina andra hands känslor försvann helt. Just då var jag bara glad att jag kommit dit levande och att jag hittat till Hotellet. Jag kunde ju dock inte checka in när jag kom till hotellet eftersom jag kom dit typ två timmar innan man kunde checka in, så jag lämnade mina väskor där och gick till lägenheten jag skulle kolla på. Jag gick nog i ungefär 30-40 minuter så kom jag fram. Då var jag lite tidig så jag gick till ett cafe och köpte den smörgåsen jag visade igår. Sen kollade jag lägenheten, gick tillbaka till hotellet, köpte med mig lite proviant till rummet - shortbread (mums), tofiffee (tog slut på ett nafs), en liten juiceflaska och två vattenflaskor.
Väl på rummet packade jag upp lite grann, bytte om och satte mig i sängen med datorn och försökte skriva lite på bloggen - ni vet alla hur det gick. Skypa med pappa och sen medvetslös i sängen. 22.00 svensk tid ringer pappa på skype igen och jag vaknar av det, halvt död. Vi pratar lite, jag går och duschar och sen äter jag lite godis och dricker vatten. När jag skulle sova var jag såååååååå hungrig, men jag hade ju redan pyjamas på mig och orkade inte gå ut på stan för att hitta någon mat. Dessutom ligger mitt hotell inte riktigt där alla restauranger ligger så det hade tagit ett tag för mig att hitta föda. Då hade jag väl svimmat på gatan.
 
 
Så nu under frukosten åt jag allt det dom satte fram åt mig. flingor, toast, ägg och den där friterade saken. Jag åt till och med lite av det där äckliga baconet, men bara dom delarna som inte fortfarande lever.
 
Nu ska jag sitta här på rummet och känna energin komma tillbaka. Sen ska jag ner på stan och försöka hitta en ryggsäck eller ngt liknande. Imorgon tänkte jag gå runt och leta efter lite jobb, och då är det skönt med en väska som jag kan lägga mitt CV i. Ikväll ska jag iväg på ännu en lägenhetskoll, får se hur det går!
 
C yaaa!
 

Kommentarer

 • Zanna säger:

  Heja Sissel!! Kommer gå hur bra som helst detta ju :D

  2013-11-06 | 12:10:15
 • Lina Oooooo säger:

  Du kommer klara detta galant! Saknar dej här hemma men du är inte välkommen tillbaka förrän vid jul ;)

  2013-11-06 | 12:28:39
 • Sanna säger:

  Bra jobbat Sissel! Redan tänkt ut en plan och grejer ;) Du kommer få ett jobb, I know it! Men misströsta inte om du inte får första dagen, det kommer :)
  Har glömt min ipad i Glava, men om jag är snäll får jag nog låna Marcus och då kanske vi kan prata lite på Skype ikväll????? :)

  2013-11-06 | 13:25:30

Kommentera inlägget här: