sisseldanielsson

Last night

Kategori: Allmänt

såååååå, igår var vi ute. lite ont i huvudet idag. hungrig mest. faktiskt. men ni vet hur det är. 
drack lite här innan vi drog ut på lite pubar, drog dock ut lite försent så det blev inte så mycket dansande...
MEN DET VAR ROLIGT ÄNDÅ!
 
jag tror jag mötte min livs kärlek också. skulle fixa ett bankkonto och då var jag tvungen att åka en bit. banken skapar nämligen bankkonton om man har bokat tid, och då var jag tvungen att vänta en vecka. och jag måste ju ha ett för jobbet. men då fanns det ett ställe där man slapp boka tid. jag ska berätta varför.
 
på ett ställe på Irland, någonstans, sitter det människor som kan skapa bankkonton. och dom sitter framför en dator och en webkamera. inne på shoppingcentret i Dundrum går lilla jag och sätter mig på "andra sidan" av den webkameran. och så skapar vi ett konto. webkameramänniskorna kan alltså ta massa olika kunder, utan att boka tid. det är bara att gå in i affären. fattar ni? typ som skype, fast du pratar inte med mamma, utan med en bankperson.
 
iaf, först när jag kommer in i affären, eller vad det nu var, så pratar jag med en man i 30-års åldern. inge mer med det. men när jag sedan får sätta mig framför datorn, då jävlar. då kommer den sötaste killen jag någonsin sett upp på skärmen. han var helt perfekt! blond, blåa ögon och ett JÄTTEFINT LEENDE. ååh. i min ålder också.
 
men min konversationsförmåga med det motsatta könet är oduglig, svag, taskig, skröplig, knagglig, knackig, risig, kryckig, dassig, usel, underhaltig, underkänd, mindervärdig, förkastlig, oschysst, klandervärd, pjåkig; omoralisk, osund, osedlig, karaktärslös; ogynnsam, olämplig, opassande, ofördelaktig, menlig. vissa dagar även obefintlig. välj själv.
 
så jag svarar ju på hans frågor men inget mer. 
 
det jobbiga var att han såg mig och jag såg honom, men jag såg inte hur jag såg ut. bah!
 

Kommentarer

 • Klara säger:

  "typ som skype, fast du pratar inte med mamma" Haha!
  Mitt tips är att du går dit och låtsas att du ska skaffa ett bankkonto ändå tills du får prata med honom igen. Och då slår du till!

  2013-11-30 | 15:00:58
 • Lajna säger:

  Love this. LOVE this!!! hahahahaaahahahahhaa

  2013-12-03 | 00:22:24

Kommentera inlägget här: