sisseldanielsson

Rubrik saknas

Kategori: Allmänt

Ja, idag har jag varit ute på stan lite grann. Det regnade och var kallt så jag gick tillbaka till hotellet efter ungefär en timme, sen har jag bara suttit här vid datorn. En del av er kanske tycker detta känns tråkigt, varför sitta på hotellrummet när du har hela Dublin för dina fötter?
Men det finns liksom inte så mycket för en ensam tjej att göra i Dublin. Jag har redan varit på alla turistställen och staden ser exakt ut som den gjorde förra gången. Det är inte så att jag försöker tracka ner på Dublin nu, nej, inte alls, men allt är mycket roligare när man är flera, eller hur? Och det känns bara töntigt att gå på bio eller något sådant själv.
 
Jag skrev i förra inlägget att jag skulle ut och köpa en mobil och skaffa ett irländsk nummer, plus att jag skulle söka jobb imorgon. Men när jag pratade lite med "bossen" är på hotellet så tyckte han att jag skulle fixa en lägenhet före jobb, då de flesta arbetsgivare vill ha en irländsk adress på personen som jobbar där. Och vad händer om jag får ett jobb men ingen lägenhet? Han i mobilaffären tyckte likadant. Dumt att köpa en mobil när det inte är säkert att jag kan stanna i Dublin. Och jag känner ungefär samma sak.
 
Så nu lägger jag all min fokus på att hitta en lägenhet, dock är det väldigt svårt. Många svenskar i Dublin och många andra nationaliteter för den delen också. Men jag ska vara positiv!
Märker nu andra dagen att jag hade väldigt svårt för att vara ensam. Jag vill ha någon att gå på stan med eller äta lunch med. Men med lägenhet kommer rumskompisar! 
 
Ska snart ut och kolla på en lägenhet, en som faktiskt ligger typ två kvarter från hotellet! Det är väldigt skönt då vi ska träffas halv nio, och det hade inte känts helt okej att gå över halva stan i mörker alldeles själv. Hoppas det blir något med denna, den kändes väldigt härlig. Och de ville absolut inte ha någon som röker och det är jag väldigt nöjd med! (Det är vanligt att röka inomhus på Irland känns det som)...
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Du kan ju fråga på Svenskar i Dublin om det är någon där som skulle vilja äta lunch/middag/ta en öl med dig :))

    2013-11-07 | 11:45:52

Kommentera inlägget här: