sisseldanielsson

Travellinnnnnn'

Kategori: Allmänt

I've been very busy, guys. I'm sorry. And my computer have been sick, so had to let it rest a while.
 
men iaf. sen senast jag skrev har jag varit i galway med Saga och sett the Cliffs of Moher, ett underbart mirakel av moder jord. 
 
efter det har jag varit i belfast med Rocio och besökt Giant's Causeway, även det ett under. det var helt sjukt coolt, och om ni någonsin är på Irland igen, så missa det inte. Varken Cliffs of Moher eller Giant's Causeway.
 
nu sitter jag här och relaxar, med en nyinflyttad fransk tjej, Gabrielle, och Rocio och Manuela utflugna. I duschen står Chiago, Andrezzas pojkvän och nu rumskamrat. så, alla uppdaterade och glada. nu vet ni hur min livsituation ser ut. 
 
här är lite bilder från Cliffs of Moher och Giant's Causeway för dom som är intresserade: 
 
 
 
 
Helt magisk, eller hur?
 
 
Ja, jag har gått över där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Giant's Causeway är ju ett naturfenomen, den försvinner ner i vattnet på den irländska ön och kommer upp igen på den skotska sidan. geologer(?) har kommit fram till att dessa underbara stenar har formats av ett vulkanutbrott, när lavan träffade det kalla vattnet. men som vår guide så väldigt vetenskapligt sa:
 
"What bloody volcano?"
 
Nej, den irländska historien om hur den kom till är mycket roligare. 
 
Det är en jätte, Finn Mccool, som bygger den för att komma över till Skottland. Han vill nämligen klå upp en jätte som står på den andra stranden. men den skotska jätten är tre gånger så stor som Finn, så han springer hem till sin fru, som hjälper till att lura den skotska jätten, och skrämma honom tillbaka över bron till skottland. När den skotska jätten springer tillbaka förstör han bron för att inte bli förföljd.
 
När man tänker på det när man går därnere så blir allt mycket roligare!
 
Jag efterlyser nu en person som vill följa med till Skelling Michael för en tre dagars tur! Komsi komsi! vi åker om en vecka!
 
P.S. Jag kom precis på att jag köpte en jättegod kola på the visitors centre vid Giant's Causeway, och den har jag ju kvar! Mums!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: