sisseldanielsson

hangover

Kategori: Allmänt

eller ja, nästan. en sån där halv när man bara vill sova, men man mår inte illa eller har ont i huvudet. det kanske bara kallas trötthet, MEN jag vore ju inte trött om jag inte varit ute och druckit igår såååå. 1+1 motherfuckers.
 
egentligen skulle killarna som bor här nu med ut igår, men när vi var klara och skulle gå så sa den ena att han hade ont i benet (?) och då stannade den andra hemma också ... men den friska tog Rocios nummer ifall han skulle gå ut själv efter ett tag. yeah right.
 
så då gick jag och Rocio ut själva! vi gick till en klubb som heter Fitzimons i Temple Bar, men det var inte så mycket folk som det brukar vara en lördagkväll. kanske för att det var nyår i tisdags. gud, den här veckan har känts lång. det känns som att det var för typ två veckor sen som det var nyår och att vi är i mitten i januari just nu.
 
men iaf.
 
jag och Rocio gick upp på jakt. vi var beslutna att hitta en man åt varandra. Bajs på oss, för dom vi hittade var vakter på klubben. och Rocio gick upp och försökte prata med "sin", men han kunde inte prata med henne för han jobbade. så det blev ju skit av alltihopa. 
 
efter tolv dog typ klubben så vi gick till en annan. dansade lite. 
 
en kille kom upp till mig och började prata. och det är okej. men inte när du ska "dansa" med mig genom att vända mig om och jucka mot mig. nej nej. och det är inte heller okej att prata så jävla när mitt öra att du faktiskt pussar det. nej. så jag bara "I don't like you!"  och så drog jag Rocio därifrån.  och han stog kvar som ett fån. rätt åt honom. personal space, ever heard of it?
 
det hjälpte inte så mycket att han såg ut som en indisk Grodan Boll.
 
så det blev inte så mycket för jakt ändå, hörrni.
 
idag kommer killarna flytta ut och Manuela komma hem. därför är det typ städmani här idag. hon kommer om en timme. jag har städat köket. och jag skulle vilja städa vardagsrummet, men killarna ockuperar det så. hon får väl ta det som det är.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: