sisseldanielsson

The apartment

Kategori: Allmänt

tänkte visa er hur det ser ut där jag bor, den lilla håla som jag kallar hem. det är fuktigt, kallt, trasigt och skitigt. men jag bor här ändå, dels för att läget är himmelskt, samt att det blivit ett hem nu. 
 
 
vår matsalsdel. fångade Rocios fot där till vänster, försökte fånga hela kroppen, men ack. på kylskåpet står vårt städschema, som är urtöntigt, eftersom ingen följer det.
 
 
Loungen. välkomna att sitta ner.
 
 
köket, som just nu är så stökigt så manuela inte ens har ord för det. hon skickade ut ett massmeddelande om hur hon inte kan laga mat eftersom allt är lortigt, och att hon bara vill spy när hon ser det. men hon är inte arg på oss, nejnej. hon ville bara säga det.
phsyco.
 
 
Mitt och Manuelas sovrum. Ser kanske större ut än vad det verkligen är. jag står mitt i dörröppningen och tar bilden och till vänster om mig så är det en garderrob. thats it. min säng till vänster förövrigt.
 
 
vårt badrum. ser mindre ut än vad det egentligen är. skulle behöva en grovrenovering samtidigt med köket faktiskt. hur mkt man än städar så blir det inte bättre, så vi har typ gett upp.

Kommentarer

  • Patricia säger:

    stället kan ju bli snyggt, men svårt när det bor flera olika viljor där ;) jag hade aldrig klarat det, det får inte finnas fläckar för mig ;) hehe

    ha de bra så länge! kram

    2014-01-13 | 11:39:41

Kommentera inlägget här: