sisseldanielsson

Templeouge

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en superhärlig dag med Jennifer och hennes två tjejer som hon är au pair för. Solen sken och det var inte ett moln på himlen, så vi var ute mest hela dagen. Vi hämtade den äldsta tjejen vid skolan, sen gick vi till en park och solade (tjejerna lekte), vi matade ankor och sen gick vi hem efter några timmar. När jag kom hem så var jag så himla trött, så jag somnade vid nio ungefär och vaknade inte förrän imorse vid sex typ. jag har sovit hela natten! jag vaknade inte ens när Manuela kom hem inatt. 
 
jag gick dock inte upp vid sex, utan jag gick på toa och sen la jag mig igen och somnade om. jag vaknade vid åtta igen när Manuela gick upp. och här blir det konstigt. asså. 
 
när man är ledig hela dagen då kan man ju göra vad man vill liksom. ligg i sängen om du vill eller så går man upp. 
 
för mig finns det liksom ingen mitt emellan. har du gått upp och duschat och ätit frukost då är du uppe. då ska man göra saker liksom. eller så ligger man kvar i sängen med pyjamasen och har datorn eller vad som helst.
 
manuela dock, hon gick upp vid åtta, duschade, åt frukost. och sen kom hon tillbaka in vid typ halv tio och la sig igen. och hon sover fortfarande? vafan, klockan är halv tolv. 
 
ASSÅ JAG BLIR SÅ IRRITERAD PÅ DEN MÄNNISKAN JAG FÖRSTÅR INTE HUR HON TÄNKER HON BARA SNARKAR ÄCKELKÄRRINGEN
 

vid ett ungefär kommer Rocio hem och då ska vi dra till Malahide till ett slott där. det skulle egentligen vara fint väder idag med, men det verkar inte så. det regnar dock inte..

Sunrise

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Idag drog jag, Rocio, Andrezza och Chiago (?) ut till Howth för att se på soluppgången. vi tog en taxi runt sex från city center och var där ute vid halv sju. det var helt magiskt. underbart väder och fantastiska färger.
 
skulle egentligen lägga upp lite fler bilder, men det verkar inte funkar just nu.. 
 
iaf, det var en upplevelse för livet och jag ville inte åka hem.
 

Inte ett moln så långt ögat når

Kategori: Allmänt

Gud, vilken underbar dag det är här i Dublin. Solen skiner och inte ett moln på himlen. Undrar vad jag ska hitta på idag?
 
äntligen hemma igen, efter tio dagar i Sverige.
 
flygturen hem gick bra, det var jättelite folk på flyget så man kunde typ välja vilket säte som helst. jag somnade direkt och snarkade, men jag tror ingen hörde mig över motorerna på planet. jag vaknade ungefär en halvtimme innan vi landade. landningen var ganska skakig, luftgropar och ryckningar hit och dit. men ingen annan brydde sig, så skitsamma. man är ju ändå på väg ner, eller hur?
 
jag tar alltid buss till flygplatsen men alltid taxi hem. det är en lyx jag unnar mig för jag är alltid så himla trött när jag landar. vem är inte det, liksom? och orka dra väskan fucking halvägs över Irland för att komma hem efter bussen.
 
när jag kom hem så gick jag direkt och handlade, för jag visste, att om jag la mig ner så skulle jag somna. och jag hade ganska rätt, för efter att jag handlat och bäddat rent i sängen så somnade jag på fläcken. när jag vaknade efter två timmar tänkte jag "nu Sissel, måste du gå upp och göra något"
 
då la jag mig ner och sov två timmar till.
 
jag brukar ju alltid vara vaken natten innan jag flyger, på grund av flygrädsla vill jag kunna somna på planet. men jag sov faktiskt nu. så förstår inte varför jag var så trött. kanske för att jag flängt runt i Värmland som en hora på löningshelgen:
 
Torsdag - hämtat av mamma, simone och sanna på gardermoen
Fredag - kort till nytt pass och hälsa på kompisar
Lördag - födelsedagsfirande och utgång med dom bästa
Söndag - ångest, huvudvärk och spya
Måndag - byte av p-stav och fika med kompis
Tisdag - polisen, möte på gamla jobbet och fika med kompis
Onsdag - hårklippning
Torsdag - fika med kompis
Fredag - ingenting, faktiskt en dag ledigt
Lördag - fika med kompis, loppis i Challa och flyttningshjälp
Söndag - iväg hem till dublin. 
 
 
 
så, det blev inte så mycket semester trots allt.